Halloweenowe ciasteczka: cake pops!

Składniki
* 10 herbatników
* 100 g twarogu
* Łyżka masła
* Pasek białej czekolady do gotowania
* Cukierki M&Ms (lub podobne)
* Pół małej dyni służącej jako baza
* Szczypta czekolady do smarowania dla dzieci




Krok po kroku
Wymieszaj ser śmietankowy ze zmiażdżonymi ciastkami w dużej misce, aby uzyskać gładką pastę. Uformuj masę w małe kulki wielkości lizaka (nie przesadzaj z wielkością, bo się rozpadną). Następnie nadziej je na wykałaczki.Aby stopić białą czekoladę, podgrzej garnek z wodą (ale bez gotowania) i włóż szklaną miskę z czekoladą do środka. Mieszaj na małym ogniu, aż się rozpuści. Zanurz ciasteczkowe lizaki w rozpuszczonej czekoladzie, a następnie zrób z M&M'sów oczy. Lizaki wbij w pokrojoną dynie, robiąc z niej jeża z lizaków!

