Kolorowa sałatka na lato

Składniki
* 2 szklanki drobno pokrojonych rzodkiewek
* 2 szklanki pokrojonych na pół pomidorków cherry
* 1 drobno pokrojony ogórek
* 1 szklanka rozdrobnionego tuńczyka
* 4 szklanki drobno posiekanych liści jarmużu
* 5 drobno pokrojonych marchewek
* ½ miseczki pokrojonych czarnych oliwek
* ½ miski pokrojonych zielonych oliwek
* 2 szklanki gotowanej czerwonej komosy ryżowej
* 1 awokado w kostkach
* 2 szklanki kukurydzy
* Ocet balsamiczny
* Oliwa z oliwek
* Sól i pieprz




Sposób Podania
- * * Latem nie ma nic lepszego o zdrowej świeżej sałatki, gdy jesteś głodny! Stwórz kolorową wariację na talerzu i zaimponuj swoim gościom. Poznaj przepis na piękną wielobarwną sałatkę, która nie mogłaby być prostsza!

Krok po kroku
Wysyp ugotowaną czerwoną komosę na środku dużego, okrągłego talerza.W okół niej umieść posiekane i pokrojone warzywa, dodaj sól, pieprz i sos do smaku.
Udekoruj całość gałązkami pietruszki i skrop octem balsamicznym.

