Szybka i łatwa zupa warzywna

Składniki
* 250 g makaronu
* 1 litr wody
* 2 marchewki
* 2 pory
* Pół cebuli
* 1 cukinia
* 1 czerwona papryka
* 1 seler
* 2 średniej wielkości czerwone pomidory
* Kilka kropel oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia Borges




Krok po kroku
Wrzuć na patelnię pokrojonego pora, cebulą i smaż na średnim ogniu z odrobiną oliwy z oliwek. Gdy warzywa będą złotobrązowe, dodaj pokrojoną w kostkę marchewkę, cukinię, czerwoną paprykę, seler, pomidory i delikatnie smaż przez kilka minut.Warzywa wrzuć do garnka i dodaj wodę (możesz użyć wywaru z warzyw lub kurczaka) mastepnie gotuj na średnim ogniu przez około 10 - 15 minut.
Wsyp makaron i gotuj jeszcze przez kilka minut. Na koniec dodaj kilka ulubionych ziół (zalecamy szczyptę kolendry).

